project


Nieuw fotoproject

Momenteel ben ik bezig met de organisatie en productie van een fotoproject. Het is een project waarbij ik mensen wil fotograferen die een bijzondere behandeling ondergaan omdat ze kanker hebben. De kwetsbare mens versus techniek wil ik laten zien in foto’s.

Bij dit project werk ik voor de uitvoering en de productie samen met Marianne van den Ende, zij is communicatietrainer en coach en houdt van produceren en organiseren.

Actueel
Wij zijn op zoek naar mensen die met zo’n behandeltraject bezig zijn. Daarnaast schrijven we op basis van een gesprek met de patiënt een korte tekst bij de foto. Wat de foto precies verbeeldt, deel ik gaandeweg het proces hier op mijn website.

Idee dichtbij
Het idee voor het fotoproject kreeg ik nadat ik via mijn man Marcel die behandeling van dichtbij meemaakte. De impact van de behandeling is moeilijk in woorden uit te drukken. Het fotobeeld dat ik wil laten zien, spreekt boekdelen.

Mooi medisch hulpmiddel
Het fotobeeld staat voor medische professionaliteit en voor de techniek die de mens heeft ontwikkeld om kanker te bedwingen. Het is echter ook een beeld dat je nooit te zien krijgt als je niet direct of indirect te maken hebt met deze vorm van kanker.

Houd mijn website in de gaten voor updates over dit project.

Comments are closed.